2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Laboratuvar Derslerine Ait Föyler
Öğrencilerimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi laboratuvar derslerinde işlenen konulara ait föylere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirler.
Notlar
Herhangi bir aksaklık olması durumunda Arş. Gör. Huriye Gözde CEYLAN ile iletişime geçiniz.
- GDM 206 Gıda Mikrobiyolojisi I Uygulama Ders Föyleri
- GDM 212 Enstrümental Gıda Analizleri Uygulama Ders Föyleri
- GDM 302 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Uygulama Ders Föyleri
- GDM 304 Tahıl İşleme Teknolojisi uygulama dersi "Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü" kitabından işlenmektedir.